Selecteer een pagina

Veel gestelde vragen

Wat zijn Wimperextensions?

Wimperextensions zijn nagemaakte haartje die één voor één aan de eigen wimpers worden bevestigd. Het resulteert in een mooi, glamorous en toch natuurlijke verlenging van de eigen wimper. Ze zijn niet te onderscheiden van je eigen natuurlijke wimperhaar.

Hoe worden wimperextensions vastgemaakt?

Wimperextensions werken net als gewone haarextensions. Er worden haartje voor haartje op je eigen wimpers bevestigd door middel van een speciale lijm/bonder.

Hoelang duurt een wimperextensions behandeling?

Een wimperextensions behandeling kunnen alleen geplaatst worden door een wimperstyliste. Een wimperextensions behandeling duurt ongeveer 2 uur. Een opvulbehandeling duurt ongeveer 1 uur.

Hoelang blijven de wimperextensions zitten?
Er worden ongeveer 30-80 wimperhaartjes bevestigd. De wimperhaartjes blijven gemiddeld 3 tot 6 weken zitten. Dit is afhankelijk van je eigen groeicyclus en de verzorging ervan. De eigen groeicyclus is ongeveer 3 weken. Het wordt aanbevolen om na 3 weken een opvul behandeling te doen.
Zijn wimperextensions voor iedereen?
Iedereen kan in principe wimpersextensions dragen. Natuurlijk gelden er een aantal uitzonderingen: oogziektes, geen eigen wimpers, eigen broze wimpers en allergisch zijn voor bestanddelen die in de lijm zitten.
Kan de wimperextenions verwijderd worden?
Wimpersextensions worden verwijderd door een speciale gel remover die de bonder losweekt. Er is geen andere manier om wimpoerextensions te verwijderen. Dit kan alleen gedaan worden door een wimperstyliste.
Zijn wimperextensions schadelijk voor natuurlijk wimperharen?

Wimperextensions zijn niet schadelijk. Dit hangt af van de volgende factoren, nl

  • Niet plukken en trekken aan de wimperextensions
  • De wimperextensions dienen ingezet te worden door een wimperstylist met de juiste benodigdheden
  • De nazorg instructies opvolgen van de wimperstylist.
Zijn er keuzes qua dikte, lengte en krul in de wimperextensions?
Wimperextensions varieren inderdaad in dikte, lengte en model krul. De meeste gebruikte lengtes liggen tussen de 7 – 12 mm lang voor natuurlijke mascara look. De meeste gebruikte krullen zijn C en D krullen.
Wat is het verschil tussen Wimperextensions en Nepwimpers?
Nepwimpers verschillen van wimperextensions omdat deze per haartje worden geplakt aan de eigen wimpers, en niet op de huid. Gewone nepwimpers gaan maar 1 dag mee, terwijl je tot 4 weken kan genieten van Wimperextensions.